onsdag 3 mars 2010

Skärp er svenska spel!

Om man tar en titt på Svenska spels långenlista idag, ser man att man idag kan spela på Tyskland-USA(Fotboll Algarve cup) spelstopp kl 16:55 man kan också spela på Tyskland-Argentina(Fotboll landskamp) spelstopp kl 20:40, lite förvirrande! man får öppna ett popuppfönster med matchstatistik och någonstans där under stapeln turnering hittar jag faktiskt ett litet, litet D inom parentes som betyder att matchen Tyskland-USA är en DAMLAGSMATCH!
Jag har ett förslag svenska spel, det är ett bra förslag och jag bjuder på det helt gratis! För att förhindra att spelare får fel eller otydlig information på om spelobjektet ifråga är en dammatch eller herrmatch kan man göra som på bilden nedan, vi föreställer oss att match 6 på långenlistan Mariestad-Oskarshamn är en dammatch. 1. med rosa eller annan färg markera att matchen är en dammatch.

2. med ett D i marginalen markera att matchen är en dammatch.

3. med en liten fitta och ett par pattor, en brödkavel, en rosarosett eller en bunt med rödarosor visa att det är fruntimmer som spelar - huvudsaken är att jag som spelare inte skall behöva gissa, leta eller ringa en vän för att få information. Information är A och O - capishe?

1 kommentar:

Todde sa...

Jag tycker förslag nummer 3 blir bäst.Det kan inte misstolkas, såvida det inte är 08lag som spelar.Dom spelar ju alltid som fittor !