måndag 28 september 2009

Sluta dra alla invandrare över en kam!

Det rådet vill jag ge alla fega politiskt korrekta människor - främst inom media och idag särskillt Göteborgs-Posten, i dagens ledare kan man läsa: Bryt segrationen, Bristen på kontakt med det svenska samhället i kombination med arbetslöshet skapar utanförskap i storstädernas mer utsatta stadsdelar. -det kan vem som helst skriva under på, Den största delen av invandrarna vill integreras i samhället, de vill umgås med svenskar, de vill tala svenska, de vill vara en del av allt det som vi kallar för - det svenska samhället, grejen är att det finns en oförmåga och en ovillja hos politiker och media att se och förstå att en stor del av invandrarna eller nysvenskarna eller kalla dom vad f-n som helst, har gjort/gör ett val där man medvetet ställer sig utanför vårt samhället och istället bygger ett muslimskt samhälle runt sig.

Nu är det hög tid för media och politiker att inse fakta - muslimer kommer aldrig att integrera sig i vårt samhälle, anledningen är att de redan har ett fungerande socialt nätverk i just de segregerade förorterna som politiker och media i sin enfald tror att de vill ut ifrån, nämnligen gemenskapen och tryggheten i sin islamska religion, den egna religionen kommer alltid att stå i centrum i en muslims liv, en religiös tro är ingenting man tar av sig i farstun , på väg in i ett nytt samhälle. Paradoxalt nog så växer sig religiositeten sig starkare ju mer utsatt den är, det är inte heller svårt att förstå! de kommer från ett strikt religiöst samhälle där kvinnan skall veta sin plats, hon skall skyla sin kropp, regler, regler, förbud, förbud - så plötsligt står hon där i snabbköpet nedanför herrtidningarnas nakna kön, och där utanför går kvinnor klädda i bikini (..och knappt det!) det vi talar om är ingen liten krock - det är en ren frontalkrock 500km/h rakt in i sodom och gomorra - sådant kan göra vilken liten söndags muslim som helst till en stor religiös fanatiker på nolltid!

Så sluta dra alla invandrare över en kam - Muslimska invandrare/flyktingar visar tydligt att de inte vill komma in i vårt samhälle, och det är inget konstigt med det! det finns muslimska länder som kan ta emot muslimska flyktingar - låt dem göra det!

Inga kommentarer: