måndag 12 oktober 2009

Jobbet som..

....Förbundskapten för det svenska landslaget har utaviserats efter att Lars Lagerbäcks bestämt sig för att avgå. Jag har alltid gillat Lars Lagerbäck men han har suttit länge nu, det skulle säkert vara bra för alla med lite omväxling på den platsen, nya ideér och visioner. Lagerbäck säger att han skall avgå så snart sveriges öde i nästa fotbolls VM är avgjort och det är precis som han själv säger ..det kan dröja, för än är det en match kvar att spela - tänk om Malta slår Portugal! - det finns en liten, liten chans ..(viskar)..-en l-i-t-e-n.Malta

VS

Portugal

Nu förstår man bättre varför Svennis är i Notts County - det är bara ett tillfälligt jobb "i väntan på..". Svennis är nog de flesta svenskars förstaval till förbundskaptens posten och det med rätta, en mer kompetent aspirant till platsen finns inte. Rosenborgs tränare Erik Hamrén är duktig och förste utmanare, Hasse Backe gillar jag inte, jag tycker att han är en storkäftad skrävlare, kunnig kanske men inte av rätta virket. Förbundskaptenen för U21 landslaget Jörgen Lennartsson är inte heller han helt oäven, men en doldis och ett ganska oprövat kort, Glenn Strömberg har det också snackats om, men det är väll just i brist på annat att snacka om som han nämns? idag kan man läsa att spelarna själva vill se ..Henke Larsson! på den aktuella posten - och det är nog inte helt fel, han har spelarnas förtroende och det betyder otroligt mycket - assisterande till Svennis? i samband med Notts Countys ligamatch mot Torquay i helgen gav Eriksson en klar vink om att han stannar i klubben.
- Jag är här och jag stannar naturligtvis, säger han till tidningen The Guardian.
..ja självklart stannar du i gärsgårdserien! tänk bara att få möta lag som ..Torquay ...Macclesfield ..och Cheltenham, det här måste du ha drömt om i hela ditt liv?

Inga kommentarer: