torsdag 15 oktober 2009

GIK - Alingsås 6-3

Matchen mot Alingsås var en fartfylld historia, första perioden försvarade sig GIK bra vilket betyder att motståndarna låg på väldigt mycket, vi undrade i pausvilan hur det skulle gå, det såg knivigt ut, Alingsås var bra.

I andra perioden hände något märkligt, GIK börjar göra mål - fina mål och i takt med att målen trillade in så såg det ut som luften helt gick ur motståndarlaget, faktum är att under de första tolv minutrarna gör GIK alla sina sex mål, perioden slutade 6-1.

Tredje perioden är hafsig och slarvig, två lag åker och väntar på slutsignal. matchen slutade 6-3(0-0,6-1,0-2) Dagens publiksiffra skrevs till 312 åskådare - ganska bra med tanke på att det är onsdag och tv6 visar matchen Sverige - Albanien samtidigt.

Jag tycker att GIKs målvakt Melker Trumars var väldigt bra, vaken och alert gjorde han många handplock och såg mycket stabil ut. Överhuvudtaget har det sett mycket bra ut, GIK har något stort på gång!