fredag 23 oktober 2009

Göran Greider och hans värld.

Dalagloben - en lita kula med bara Dalarna på!

Tidningen Dala Demokratens chefsredaktör Göran Greider Skriver i Metros nätupplaga att "-Media borde rannsaka sig självt när det gäller bevakningen av de tre svenska medborgare som greps i Pakistan. De släpptes. Men de kallades terrorsvenskar".

När den Pakistanska polisen gripit gruppen där "svenskarna" ingår, och fört dem till en polisstation tar man den ende som talar med dem, en 20-åring åtsidan, han berättar då att hans uppdrag är att guida dem till en stad i Waziristan. Där skulle han lämna över dem till en lokal ledare med koppling till al-Qaida. När de öppnar ett paket med Pampers blöjor som "svenskarna" har i sitt bagage upptäcker de två strypsnaror i metall, femtio centimeter långa med öglor i båda ändarna!!!



2 kommentarer:

sharpie sa...

oavsett vad man är misstänkt för, hur starka skäl det finns för misstankarna eller vilken etnisk grupp man tillhör så är man i juridisk mening att betrakta som oskyldig tills motsatsen är bevisad i en domstol. märk väl att man ska dömnas I EN DOMSTOL. medierna ska inte döma folk, det är domstolarnas uppgift. det här är en del av demokratins kärna.

jag misstänker att du själv kan va en terrorist - helt klart är ju iaf att inlägget jag kommenterar är klart antidemokratiskt och att du inte skriver under på de mest grundläggande värderingarna som vårat samhälle vilar på (rättssäkereheten, om du har hört talas om det begreppet tidigare)

-DES- sa...

På vilket sätt är inlägget odemokratiskt? - det är inte det minsta odemokratiskt!

Vilka är de mest grundläggande värderingarna i vårt samhälle?

Rättsäkerheten - vilket jävla svammel!

"answer the question jerk" - John McEnroe