torsdag 16 december 2010

Sverige efter 11/12

Efter 11/12 började tydligen små klockor ringa, massimporten av muslimer till Sverige kanske inte enbart var den kulturberikande jättefest man hela tiden trott, eller iallafall sagt att den var, man kanske skulle lyssnat lite till dem som i åratal varnat för följderna av att en så stor religiös grupp inte går att assimilera i vårt västerlänska samhälle, lyssnat till dem som pekat på bevis som säger att verkligheten ser annorlunda ut, lyssnat lite till dem som man hela tiden kallat för RASISTERNA.

Det går inte att assimilera en så stor religiös grupp människor tillhörande en religion i ett så pass litet samhälle som Sverige ändå är. En religion som i sin natur hela tiden expanderar, växer, tar plats, breder ut sig, det kanske hade fungerat att assimilera muslimer här om vi haft ett samhälle som klart och tydligt sagt att:

"här råder svensk kultur med svenska seder, vanor och bruk -
respektera dem, så är du välkommen"
.
Nu är det inte så, ett statskuppliknande regeringsbeslut är taget, sverige är nu ett mångkulturellt land i en multietisk kittel, det enda vi kan göra är att stå och se på när vårt samhälle förfaller, bit för bit, förort efter förort, skola efter skola, stadsdel efter stadsdel likt Sodom och Gomorra.
.
Titta på andra större samhällen där mångkultur och multietnicitet råder, Frankrike, England, USA, ser ni någonting positivt i dem? en liten gnista sätter gatorna i brand, skärmyttslingar förvandlas till krig över en natt, "no go areas" dvs stadsdelar där du blir bortkörd om du inte är muslim. Titta på f.d Jugoslavien ett multietniskt samhälle - hur gick det? lär av historien. Sverige kommer att bli ett segregerat samhälle där islamister lever för sig, med alla andra utanför, Muslimerna kommer att kräva att få använda sina sharialagar, och om de inte får det så gör de det ändå - för Allah är större! Allah är större än svensk lagstiftning och svenska paragrafer.
.
Idag kan vi läsa att det internationella Wiesenthalcentret i Los Angeles skriver i en resevarning till världens judar att det är farligt för judar att besöka Malmö, skälet är de många trakasserier som judar i Malmö har utsatts för, dessa trakasserier står inte etniska svenskar för, det är den enorma (45.000) populationen av just muslimer i Malmö som står för detta våld.
.
Är det detta samhället ni strävade efter? ni, förespråkare för ett mångkulturellt samhälle? ett antisemitiskt samhälle, ett samhälle där folkgrupper och folk av annan religiös uppfattning än islam lever under hot och förtryck, var det det samhället ni ville ha?
.
Att försöka bygga ett multikulturellt, multietniskt samhälle med islam som en av byggstenarna är som att försöka bygga Utopia, eller Edens lustgård - det tillhör sagornas värld. Verkar som den gulliga multikultin satt krokben för sig själv.

Inga kommentarer: