onsdag 1 december 2010

Nyheter här och där

Jag undrar om de i islamska länder förundras över nyheter från sverige, på samma sätt som nyheter från den islamska världen exponeras här?
Tänk dig araben och hans fru vid köksbordet, de sitter och äter frukost och läser morgontidningen, där läser de om Sverige och om den förre moderate arbetsmarknadsministern Sven Otto Littorin, så säger mannen till sin fru:

- Sven Otto Littorin, ett sånt jävla svin! 2007 avslöjades det att han ljugit när han i sitt CV påstått att han hade en examen från Fairfax University! men det hade han ju inte, han hade hittat på det bara!

..och senare samma år när han blivit chef på arbetsmarknadsdepartementet och fått en jävla fin lön va ..ja då sparkar han på de arbetslösa genom att sänka nivåerna i arbetslöshetsersättningen och samtidigt höja avgiften till a-kassan!

..och så skilljer han sig från sin fru va! ..och sina tre barn va! ..och det blir vårdnadstvist va!

..och så går han till prostituerade va! och när han blir avslöjad med det så ljuger han igen och säger att det har han inte alls gjort va! ..men horan han gick till som tidningen har pratat med hon säger att det har han visst det!

..och nu va! nu säger han att han ska flytta till USA och gästforska, men då ljuger han igen va! för han uppfyller inte kraven för att göra det, han ska bara åka och hälsa på en kompis!

..Svenskar va! såna är dom, lögnare och horkarlar hela bunten!

3 kommentarer:

Elisabeth Källblad sa...

Där fick du helt klart poäng!

Nocturnia sa...

Haha fan vad bra du är!

Min webbläsare har strulat, så har inte kunnat läsa din blogg på ett tag, men nu jäklar ;)

-DES- sa...

Tack ska ni ha båda två! alltid kul med lite respons.