tisdag 20 april 2010

En stockholmare..

Det var en gång en stockholmare, han åkte omkring i norra sverige och sålde dammsugare, en dag i Norrlands mörka skogar går hans bil sönder, han lämnar in den på lagning, bilreparatören säger åt honom att detta kommer att ta tid, delar ska beställas, det kanske tar uppåt tre veckor innan bilen är lagad. Stockholmaren hyr ett rum hos en lantbrukare. Det var långt till närmsta by och flickor fanns det inte på gården. Efter en vecka på gården började stockholmaren bli lite rastlös....Inte en tjej i sikte, tänkte han deprimerat. Han frågade därför gårdens drängar vad de brukade göra när längtan blev för stor.
- Vi tar korna i lagårn, svarade de och småflinade lite åt honom.
- De driver bara med mig, tänkte han och gick iväg. Efter ytterligare en vecka började stockholmaren bli smått desperat och frågade bonden om råd. Bonden svarade:
- Vi har ju våra damer ute i lagårn ju... stockholmaren bara suckade och gick därifrån. När han varit på gården två och en halv vecka och inte sett till något kvinnfolk alls så gav han till slut upp, och gick in i lagårn och 'uppvaktade' en av korna. När han var klar hörde han fnitter från ett bås bredvid... Där stod bonden och de andra drängarna och vred sig av skratt. stockholmaren blev högröd i ansiktet och ropade:
- Vad flinar ni åt??? Ni sa ju att ni gör samma sak? En av drängarna lyckas samla sig såpass mycket att han kan pressa fram ett svar mellan skratt attackerna:
- Men inte med Maj-Ros. Hon är ju fulast av allihop!!!

Inga kommentarer: