lördag 26 februari 2011

Multikulti finest hour

När Subhi Othman dödat sin adoptivdotter gick han nerblodad till polisen och berättade vad han gjort. När förhörsledaren i det första förhöret sa att Jian var död och att Othman var misstänkt för mord, sa han: – Ja, jag har dödat henne. Tack och lov. Tack gode gud.

Hur kände du dig när du gjorde det här? – Helt normal. Jag kände inget. Han kände ingen ånger då, och inte heller senare. Pappan säger i förhören att ingen utom Gud kände till hans planer och han återkommer flera gånger till motivet: – Jag försvarar min heder. Hon har fläckat min heder som levande, men jag respekterar henne när hon är död.

– Hennes beteende var en horas beteende, så gör man inte.

Pappans hat mot Jian började när hennes man krävde skilsmässa, enligt åklagaren. Bakom den låg ett rykte om att Jian varit otrogen. Men faktorerna var många – hennes sätt att leva, klä sig och uppföra sig.

-----------------------------------------------------------------------

(Texten här ovanför är hämtad från Aftonbladet.se, den är starkt förkortad)

Mångkulturens finest hour, precis så här ser den ut! man kan aldrig ta islam ur muslimen då är han ingen muslim, ett moment 22. Jag har skrivit det förut och jag skriver det gärna igen - Det finns ingen islam light, dvs det finns ingen islam som är anpassad efter västligt leverne, islam är islam, so whats all the fuss about? ni vill ju ha mångkultur.

"-så gör man inte" säger Subhi Othman när han beskriver adoptivdotterns beteende och det har han säkert helt rätt i, "så gör man inte" enligt sharialagar, de lagar som Subhi levt efter i hela sitt liv, har svenska myndigheter sagt åt Subhi att han inte kan leva efter sharialagar när han lever och bor i sverige? inte en aning, det spelar heller ingen roll, för det finns ingenting som står ovanför sharialagar, sharia betyder "lagen av gud"

Mångkultur förresten, ni som nu till och med skrivit in i sveriges grundlag att vi ska leva i ett mångkulturellt samhälle, kan man verkligen kalla vårt samhälle för ett mångkulturellt samhälle när de som tillhör islam bor för sig med alla andra utanför? importen av människor från islamska länder kan inte kallas annat än just import! svenska politiker har gett sig dän på att sverige ska vara ett förgrundsland när det gäller mångkultur, vi ska visa hela världen att det omöjliga är möjligt, in absurdum.

Faktum är att vi inte lever i något mångkulturellt samhälle utan i två paralellsamhällen, är inte det ett brott mot sveriges grundlag? vilka är de skylldiga? inte är det de importerade muslimerna som skärrade av vårt sätt att leva stänger in sig i sina ghetton, inte heller är det vi "otrogna" som de stängt ut på utsidan. Mångulturprojektet är ett enormt svindyrt misslyckande som vi varken vill ha eller har råd att finansiera, Jian är ett offer som svenska politiker har på sina samveten.

2 kommentarer:

Nocturnia sa...

Om man ser till den större bilden så är det glasklart varför vårat land invaderas av dem.

Vilka sitter egentligen på makten? Vilka är det som vill ta död på den vita rasen? Vilka anser sig vara "Guds utvalda"?

Det tog ett tag för mig att förstå, men när polletten väl trillar ned så förstår man helt plötsligt allt...

-DES- sa...

Ja Moderaterna har alltid varit lite knepiga ;P