söndag 13 februari 2011

Henry Rollins 50 år

Idag fyller sångaren, låtskrivaren, spoken word artisten, författaren, Radio och tv personligheten, komikern Henry Rollins 50 år - Grattis Henry!

6 kommentarer:

Jonas sa...

Hjälten blir 50 idag!
Jag hade biljett till hans Spoken Word-föreställning tidigt 2008, men då min fru hade såna gravidkomplikationer med Sheena så var jag tvungen att vara hemma med vår andra dotter när min fru (eller, hon var inte min fru då) for in på sjukhuset. Trist att missa honom, men bla bla bla, det jag vill fråga är om jag helt sonika får sno den grymt häftiga bilden på liemannen och Henry och göra en egen tribut i min blogg. Antar att du snott den själv någonstans ;-)

-DES- sa...

ja gör det! jag har varit på IKEA idag det är därför jag svarar så sent.

Jonas sa...

IKEA på en söndag, stackars dig! Tackar, bilden var mycket rolig!

-DES- sa...

Den som gjort bilden heter Shepard Fairey. http://obeygiant.com/

Skulle skrivit det förut men satt vid en annan dator då och hade inte tillgång till infon.

Ja det var en massa folk på IKEA i Bäckebol, jobbigt.

Jonas sa...

Cool hemsida, jag lägger den på Bloglovin' så får vi se...

Jag har mycket närmre till Kållered, men måste man ha något därifrån så blir det en vardagsförmiddag strax innan löning.

Har du lyssnat på Rollins radioprogram förresten? Jag blev vän med hon som lägger upp den på en blogg, alla showerna av Harmony In My Head. Han är så grymt kul, smart och musiksmaken är väldigt spännande!

-DES- sa...

Radioprogrammet har jag inte hört, såg några avsnitt när hans intervjuprogram gick på svt, ja jag tycker att han är en kul kille och jag gillar Black flag. Harmony in my head - får kolla upp det!