måndag 1 november 2010

Flygtrafik stoppad

Storbritannien stoppar all frakttrafik från Somalia. Anledningen är det avslöjade terrorförsöket med paketbomber från Jemen.
Al-Qaidas gren på Arabiska halvön (Aqap), de militanta islamister som tros ligga bakom dådet, ska ha varit i kontakt med somaliska likasinnade enligt Storbritanniens inrikesminister Theresa May.
Tidigare på måndagen utökade Tyskland förbudet mot flygtransporter av gods från Jemen till att även gälla passagerarplan.

Ådärkomdenja! (http://dodstrakigt.blogspot.com/2009/10/flygsakerhet.html) Helkroppsröntgen är idag standard på alla flygplatser, men trots all röntgen och kontroller lyckas ändå hatet och våldets religion skicka sina bomber med en hälsning från stenåldern.
Jag tycker att det är helt rätt att stoppa flygtrafiken och jag både tror och hoppas att all flygtrafik med alla muslimska länder i framtiden stoppas, det är ett stenhårt slag emot dessa länder, men tydligen det enda sätt för att få folket i muslimska länder att förstå att antingen lever man i stenåldern och då kan man fortsätta att hata alla som inte tillhör islam, man får då ro eller gå och lägga sina bomber i de otrognas postlådor alldeles sjäv - eller så accepterar man en mycket mera liberal hållning till framförallt sin egen religion, en liberalare acceptans mot andra religioner och trossamfund, och kvinnor och oliktänkande och homosexuella och allt vad de hatar.

Inga kommentarer: