tisdag 5 april 2011

vårdnadstvist

En vårdnadstvist i rättssalen. Kvinnan pratar med domaren. "-Klart jag ska ha vårdnaden, jag bar barnet i magen i 9 månader, ammade i 8, har bytt blöjor och torkat snorig näsa. Min fd man har inte hjälpt till alls." Kvinnan går och sätter sig och mannen ställer sig framför domaren. "-Om jag stoppar i en 10:a i en dricka automat, och det kommer ut en coca cola, vems är drickan, min eller maskinens?"

6 kommentarer:

Joss sa...

Kvinnan!

Jonas sa...

Sno den där slipsreklamen du! Jag hade snott den själv, det är själva vitsen med internet, att sno grejer. Snor man fån någon blogg behöver man ju inte sno allt från den, men lite här och där :-) Jag snodde den där med grisarna av dig, det är på vissa sätt den äckligaste bild jag sett... Har förresten ett par väldigt politiskt inkorrekta reklambilder för tvål och klorin, de passar inte riktigt i min blogg, men kansk i din?

-DES- sa...

hehehe jag tror jag vet vad det är för bilder ..eh, no thanks! men lägg upp dem på din blogg, klart att de passar.

Drickan tillhör den kvinnan? fan vet, men en bra advokat hade säkert bevisat att mannen tänkt våldföra sig på den lilla drickan, så den tillhör säkert kvinnan.

Jonas sa...

Hoppas verkligen att det är din riktiga mailadress du uppger, annars fick någon annan en trevlig överraskning när mina bilder damp ner i inboxen !

-DES- sa...

Klart det är min adress :)
Jag tackar så jättemycket för dessa bilder, de kan säkert komma till användning här på bloggen i framtiden.

Jonas sa...

*puh* Hade legat pyrt till om den gått till någon AFA-snubbe!