lördag 23 april 2011

Cat scan

Cat xray

5 kommentarer:

Jonas sa...

Haha, hade ni trevlig i Danmark?

-DES- sa...

Ja det hade vi, badet på badhotellet var ju rejält ombyggt sedan vi var där sist och vi tyckte alla att det var toppen! sedan blir det alltid lite dötid när man bara väntar på att båten hem ska komma men vi lyckades slå ihjäl den tiden bra med lite shopping, glassätning och kortspel. vädret var ju fint så vi märkte aldrig av några vågor ens, och det var inte för mycket folk på båten heller.

Jonas sa...

Låter trevligt, är väldigt dålig på att hitta på resor med familjen men en tur till Danmark kanske man kan ta. Är de för små för att riktigt uppskatta det, mina tjejer på snart 3 och 5 år? Eller blir det för jobbigt att ha med så små som inte orkar kneta runt för mycket kanske?

-DES- sa...

Vi snackade om det på resan att det var ganska bra när barnen var mindre och man alltid hade en kärra med sig, en sak man kanske bör tänka på är att de blir sömniga på resan hem och då är det ganska svårt att finna en lugn och förhållandevis tyst plats om de behöver vila, det finns ju en "drivers lounge" på båten för lastbilsschaffisar som behöver lugn och ro, det borde finnas en "parents lounge" en lugn plats för barn och föräldrar som behöver vila.

Jonas sa...

OK, får se om det blir en resa ngn gång i framtiden, har bott i GBG i sju år men inte åkt med båtarna ngn gång än! Lite av en skandal! I och för sig har avel kommit i vägen!