lördag 13 februari 2010

Voice of a generation - Itching fingers(2007)Ett gäng rockmusiker som gillar att fiska såg det tusentals andra sportfiskare uppmärksammat – att miljön i många vatten mår dåligt och att något måste göras åt miljöskandalen som lurar under ytan. Resultatet blev samlingsskivan ”Ge fan i våra vatten” som gavs ut tillsammans med organisationen Sportfiskarna.
- Många av våra polare i andra band gillar att fiska. När vi träffats har vi också snackat om vad vi kan göra för fisken och fisket. Till slut blev det till en samlingsplatta och det känns grymt kul att det blivit en sån succé, säger Erik Ohlsson, fiskande bandmedlem i Millencolin och en av initiativtagarna.

På samlingsplattan ”Ge fan i våra vatten” medverkar följande artister:
Soundtrack Of Our Lives, Millencolin, Moneybrother, Backyard Babies, Weeping Willows, The Hellacopters, Voice Of A Generation, Randy, Bitter Twins, Bombshell Rocks, The Hives, The Accidents.

Kampanjen Ge fan i våra vatten har blivit en stor succé. Sportfiskarna lanserar nu Sveriges förmodligen hetaste gäddbete, Strike Pro Buster Jerk, i en särskild ”Ge fan i våra vatten edition”. Betet är signerat av Erik Ohlsson/Millencolin och Dregen/Backyard Babies. Hela överskottet går direkt till ett gäddforskningsprojekt.

Observera att skivan, bilder och artiklar är från 2007, dert är alltså ingenting nytt, men naturvård är väl alltid aktuellt.Erik Ohlsson, Millencolin med en Gädda. Kimmo, V.O.A.G med en Harr.
Dregen, Backyard babies med en Gädda.

Inga kommentarer: