onsdag 2 december 2009

Enkla bekväma lösningar

Dammsugare, kylskåp och mikrovågsugnar kan minska männens chanser att få barn. Forskarna utsatte sina manliga försökskaniner för elektromagnetisk strålning, och konstaterade att de löpte dubbelt så stor risk för att få försämrad spermakvalitet. Enligt fertilitetsexperten De-Kun Li vid universitetet Stanford, Kalifornien, är detta första beviset på sambandet mellan elektronik och minskad manlig fertilitet.(Aftonbladet 2009-11-16)

Detta är inte längre ett problem i Sverige, lösningen var att de två män som dammsög numera slipper göra detta ;-PHerr Reinfeldt har köpt en julklapp till sitt polska hembidträde!

1 kommentar:

Robert sa...

Helt riktigt!
Du kan även gå in på SSM Strålskyddsmyndigheten och hitta forskningsrapporter som visar att strålningen från lågfrekventa magnetfält, typ dammsugaren, skadar spermier. Vad du inte kan hitta på SSMs hemsida är att mobiltelefonens högfrekventa elektromagnetiska fält också skadar spermier och förmågan för fortplantning. Det finns en stor mängd forskning som pekar på detta, men SSM förnekar. Kolla gärna in på min sida, där finns många länkar och filmer som beskriver hälsoriskerna. www.mobilsmog.se