måndag 6 juni 2011

Sveriges Nationaldag

Sveriges nationaldag, eller: Hur man sparkar sig själv i arslet.

Lyssnar man på radio eller tv så definierar förståsigpåare denna dag som en dag för svenskar som verkligen inte bryr sig om vilken hudfärg man har, dvs själva essensen, det absolut viktigaste med denna dag ÄR hudfärg, har ni lagt märke till detta? så sjukt!

Att hudfärgen ska spela huvudrollen i vår nationaldag beror på att mångkulturens och multietnicitetens förespråkare har hittat vad de anser vara det optimala ordet på sina meningsmotståndare -rasister! alla som inte anser att sverige ska vara ett multikultisamhälle ÄR rasister, detta är en jättebra etikett att sätta på en meningsmotståndare för en rasist ska man inte lyssna på, alla vet att en rasist är korkad och närmast att jämnföras med en nazist, och efter som själva essensen i en rasists värld är hudfärg så är alla meningsmotståndare kritvita nazister som hatar alla med annan hudfärg punkt slut.

De har verkligen gjort det enkelt för sig i sin lilla värld tror de ..men det är nu som allting blir fel, eftersom etiketten de satt på sina meningsmotståndare är fel så blir allting annat också jättefel, de flesta som är emot ett multikultisamhälle har antingen sett, lever i, eller på något sätt blivit drabbad av dess baksida, kanske man bara vill strypa massinvandringen till vad man kan beskriva som normala nivåer och har inte det minsta emot människors olika hudfärger, så att varje gång det är allmän flaggdag ropa rasism är det samma som att sparka sig själv i arslet.

Inga kommentarer: