fredag 10 juni 2011

Ny undersökning visar ...

Säg det som inte en undersökning kan visa! den här soppan är hämtad från Aftonbladet (trovärdigt eller hur?) men den skulle säkert passa bättre i gamla tidskriften En ding ding värld. Aftonbladet har i sin tur hämtat den från brittiska Daily Mail (trovärdigt eller hur?) som påstår att en studie vid London School of Economics (trovärdigt eller hur?) har 17000 personer födda i Storbritannien under mars månad 1958 följts genom åren. Vid sju års ålder hade deras lärare fått bedöma hur ”attraktiva” de var (trovärdigt eller hur?). Sedan, vid 45 års ålder, jämförde man detta mot födelseregistret. Det visade sig då att de som ansågs som attraktiva oftare födde döttrar.

Vidare skriver Aftonbladet att det finns fler teorier "En statistiker vid Columbia University i USA (trovärdigt eller hur?) analyserade de årliga snyggaste-listorna i tidskriften People (trovärdigt eller hur?) under fem år. Hans räkneövning visade att vackra och berömda födde fler söner än döttrar(!!!). Tvärt om alltså! det enda man med säkerhet kan säga om slika studier är nog att man inte kan lita på dem.

2 kommentarer:

Jonas sa...

Det enda som är bevisat är att det blir en pojke om man ställer en verktygslåda under sängen när man "gör" barnet. (trovärdigt, eller hur?)

-DES- sa...

hahaha :)