torsdag 10 mars 2011

Fotbollsbögen

Glenn Hyséns son har berättat för media att han är homosexuell, och det applåderas naturligtvis av pk media, men är en persons sexuella läggning något att överhuvudtaget skriva någonting om? vad har sex med fotboll att göra? är vårt samhälle såpass öppet att han i framtiden kommer att få den respekt han som fotbollsspelare förtjänar? traditioner är ingenting man bara bryter, allting ska vara inom samhällets normer och enligt dem är att vara normal att inte vara avvikande och att vara homosexuell är nog fortfarande att vara avvikande.

Är det "bra" att gå ut i media och berätta om sin läggning? eller är det bara korkat? visst skulle han kunnat fortsatt med sitt fotbollsspelande och bara tigit, är det någon sorts bekräftelse han vill ha? alla vet ju hur chargången är på "apberget" alla spelare som gör fel är bögjävlar, domaren som tar fel beslut är en jävla bögdomare, tilläggstid är bögtid. Nej du grabben, du har allt satt dig i en jävla sitts nu.

1 kommentar:

Jonas sa...

Jag tycker ändå att det var bra att han "kom ut", även om det på ett sätt kanske ses som att han är "annorlunda". Men man får tänka på den machoklubb det är bland fotbollsspelare och -utövare. Och de flesta homosexuella verkar väldigt positiva i alla fall... Tror att han kommer att vinna på det här, om inte annat i reklamintäkter. Den som "kommer ut" som tvåa blir det värre med, fotbollsbögarnas Buzz Aldrin, liksom.