lördag 28 augusti 2010

Islam en ond religion?

TV4 kommer inte att visa den valfilm som Sverigedemokraterna framställt. Det beslutade vd Jan Scherman i dag. Enligt Scherman bryter filmen mot den s.k. demokratiparagrafen i kanalens avtal med staten, genom att peka ut en grupp människor som hotfulla och aggressiva - nämligen muslimer.

Det finns saker som vi ser som självklara i vårt samhälle t.ex att kvinnor får gå klädda som de vill, att de får lämna sitt hem när de vill och utan tillstånd, att de har rätt till utbildning, att de får köra bil och att de har rösträtt.

Det finns nämnligen länder där mannen har rätt att våldta sin kvinna, där en kvinna om hon blir våldtagen åtalas för äktenskapsbrott och måste ha fyra manliga vittnen att vittna till hennes fördel.
Det finns länder där homosexualitet straffas med döden.

Det finns länder där yttrandefrihet, att fritt få säga, skriva, kritisera, leder till fängelse, tortyr och avrättning.

Det är just i muslimska länder som kvinnor behandlas som boskap eller värre, Det är i muslimska länder som män har rätt att våldta kvinnor, det är i muslimska länder homosexuella avrättas, i muslimska länder är religionen politik och politiken är religionen, det är i muslimska länder som religionen styr allt och alla i samhället.
Muslim är inte en människoras. Muslimer kallas de människor som bekänner sig till religionen islam.

Är islam en ond religion? -det är en fråga som endast du själv kan svara på, hur är din syn på kvinnor?, yttrandefrihet? religion och dess makt?

Sverigedemokraterna är ett litet utomparlamentariskt parti som främst på programmet kritiserar den stora invandring från främst islamska länder som skett och som fortfarande pågår, varför Sverige under så lång tid tagit emot så stora flyktingskaror från islamska länder är en gåta då det bevisligen är en svår för att inte säga omöjlig folkgrupp att försöka integrera i ett västerlänskt samhälle och då främst på grund av sitt eget ointresse till förändring och anpassning. Kritisk objektiv granskning av invandringen är mycket svår då stora delar av etablissemanget starkt jobbar emot detta då de helt enkelt saknar kunskap om islam, om hur stor invandringen egentligen är och om vilka biverkningar det får i samhället.

3 kommentarer:

Erik, Sthlm sa...

Islam innehåller instruktioner för och gör anspråk på alla skeenden i livet och samhället. På så sätt är det rimligt att jämställa islam med en ideologi. Det är något man väljer, precis som man väljer att bli sverigedemokrat.

Därför bör det finnas samma rätt att kritisera muslimer och problematiera deras tillväxt som det finns när det gäller sverigedemokraterna.

Anonym sa...

Knappast något man väljer! om man är född, uppvuxen och lever i ett islamskt land så tror jag knappast att man en dag får för sig att t.ex "judendommen är en fin religion dags att konvertera!"

Men det är klart, om man flyttat till Svedala och man är ung och kvinna så kanske man kan lägga de religiösa bitarna bakom sig - men då vanärar man patriarkatet i familjen och riskerar att trilla ned från balkongen.

R.S

-DES- sa...

Jag håller med dig Erik, kritisera måste man få göra.