fredag 20 augusti 2010

Aftonbladets upprop ang Sakineh

Tidningen Aftonbladet har dragit igång en kampanj för att frige en islamsk kvinna i ett islamskt land. Hon heter Sakineh och är anklagad för bl.a äktenskapsbrott, som vanligt i islamska länder väger kvinnans ord lätt även om brottet vilar på indicier och vaga grunder, straffet är stening till döds.

Personligen skiter jag i alltihop men kan inte låta bli att förundras över hur naiva mina medmänniskor i gamla Svedala är som uppenbarligen tror att islamister eller sharialagar går att ändra på som genom ett trollslag, eller genom ett upprop i Aftonbladet. En rubrik lyder "hon levde som slav" jaha men det är ju så kvinnor lever i muslimska länder. Jag vet inte varför Aftonbladet dragit igång den här kampanjen, så här har det alltid och kommer för evigt fungera i islamska länder.

En sak som kanske skulle fungera vore om de här 60.000 som skrivit på Aftonbladets upprop skänkte en peng som kvinnans advokat kunde använda för att muta henne fri, för det har jag sett på tv att det går alltid att muta sig fri, även om lagarna är stränga så är girigheten större.

Aftonbladet, socialdemokraternas partiorgan har verkligen trampat i klaveret denna gång, socialdemokraterna med Mona Sahlin i spetsen har i många år kämpat hårt för att få in så många människor som möjligt från främmande länder till sverige och kärleken till folk från just muslimska länder är mycket stor "Islam är ju en så fin och tolerant religion"

Socialdemokraterna har gått från att ha varit ett arbetarparti till att vara ett invandrarparti, de har varit med och förändrat Sverige från ett folkhem till ett pizzasverige, från trygghet och välstånd till arbetslöshet, rotlöshet och kriminalitet, Mona Sahlins korståg mot svenskhet och svensk kultur är långtifrån över - den har bara börjat och snart hörs krav om sharialagar även i Sverige, men det är väl så svensken vill ha det?

Inga kommentarer: