tisdag 9 augusti 2011

Det heter inte rullskridskor pappa!

På Återvändan säljs det begagnade rollerblades för tretti spänn!

3 kommentarer:

Jonas (SEX NOLL TVÅ) sa...

Självklart heter det inte rullskridskor. Visst känner man sig gammal ibland? Min femåring frågade mig och min fru följande igår: ‎"Säg mig, hur gick det till när ni träffades och hur såg världen ut då?"

-DES- sa...

Hahaha otroligt!!! man borde spara allt roligt som barnen säger, det är så lätt att glömma, de orden och roliga meningar kan vara guldkorn att plocka fram en dag.

I min värld heter det muffins - inte cupcakes, det heter rullskridskor - inte rollerblades, det heter rullbräda - inte skateboard, ..nä där ljög jag lite där på slutet, faktum är att jag ibland känner mig lite som Tony Soprano då han i ett avsnitt stod i sitt kök och grälade med sin fru om barnens uppfostran, han avslutade samtalet med att peka ut genom fönstret och säga "det kanske är 2009 där ute, men här inne är det 1955" lite tänkvärt tycker jag, jag är osäker på årtalen där i citatet men det är ju andemeningen som man vill förmedla. Vart tog förresten färgen brandgul vägen? den fanns när jag var liten men nu är allt orange.

Jonas (SEX NOLL TVÅ) sa...

Jag har lagt in några citat av barnen i bloggen men det blir lätt så sliskigt och smörigt och "pappabloggigt" och så kan vi ju inte ha det. Man får skaffa sig ett anteckningsblock, om de finns kvar nu för tiden? De kanske har slutat tillverkas?