tisdag 19 januari 2010

Våldsbejakande islamister

110 SVT Text Tisdag 19 jan 2010 INRIKES Publicerad 19 januari

Stöd till avhoppande extremister

"Våldsbejakande islamister" i extrema organisationer i Sverige ska få hjälp att hoppa av, enligt integrationsminister Nyamko Sabuni. -Antingen så stödjer samhället dem tillbaka till ett normalt liv, eller så har vi tickande bomber i samhället, säger hon till SR:s Ekoredaktion.
----------------------------------------------------------


Det finns inga våldsbejakande islamister, islam är islam, men det finns mer, och det finns mindre bokstavstrogna muslimer, ett annat ord för 'mindre bokstavstrogna muslimer' är sekulariserade muslimer, ska det svenska samhället locka muslimer till sekularisering så att de inte utsätter den övriga svenska befolkningen för trerrorism? har vi inte religionsfrihet?

Hur tolkar man koranen? vad är egentligen jihad? en del säger att jihad är en inre själslig resa medan andra menar att jihad enligt koranen manar till fysisk kamp emot de otrogna (alla icke muslimer) en tolkningsfråga av koranen - ska svenska staten avgöra den tolkningen? Det finns över 500 000 muslimer i Sverige - en halv miljon tickande bomber vandrar runt mitt ibland oss.

Det intressanta är inte hur många som hoppar av dessa extrema organisationer (läs: ger upp sin muslimska religion för att passa in i ett västerländskt samhälle), det som vi verkligen vill veta är vilka som INTE väljer att göra detta, hur ska vi veta vilka dessa är? kan vi internera dem i läger, kan vi be dem sy på en halvmåne på sina kläder? -sug på den Nyamko Sabuni, hur tänkte du här egentligen?

Vi behöver inte fler offer! hur mycket fakta behöver egentligen staplas upp? det går inte att assimilera en så här stor grupp muslimer som vi har fått till Sverige, när sveriges integrationsminister använder ord som "våldsbejakande islamister" och "tickande bomber" om denna grupp så förstår alla, vare sig de vill eller inte att någonting är jävligt fel.

2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
-DES- sa...

"Anonym" hade skickat en kommentar, 19/1-2010, kl 19:23, Det var någon kinesisk jävla sexannons och en textrad på engelska som löd något i stil med "Gather roses while you may" - jag tog bort skiten, Det är helt okey att vara anonym, men det har blivit fler och fler kommentarer som bara är reklam - spam - därför har jag nu ändrat till kommentarsgranskning, alla kommentarer kommer att läggas in - men bara om de är relaterade till mina huvudsakliga inlägg. Love it or leave it!