lördag 2 januari 2010

Dagen efter "Dagen efter dagen"

Hu, gårdagen var jobbig men nu är man tillbaks på jorden igen. Jag tyckte inte det var så mycket raketskjutning på nyårsaftonen, jag är inte på något sätt emot raketer men vi har alltid haft katt och de har ibland varit rena nervvraken på nyårsnatten.

Om man under alkoholens påverkan klarar av att lösa alla världens problem så tycker man att det borde råda rena fyllefesten på FNs alla sammanträden ...nu gör det ju inte det, då kan man dra en slutsats av detta (en tråkig) man löser inga problem under alkoholpåverkan, allt är bara fyllesnack, men! det finns en alternativ slutsats också ..när löste de senast ett världsproblem inom FN? -sug på den!

Varför smakar det alltid Whiskey i munnen på mej dagen efter? jag dricker ju inte Whiskey! eller? ..och var kommer denna stora trötthet som jag alltid känner dagen efter ifrån?

Vad firar man egentligen? firar man av det gamla året som gått? eller firar man in det kommande nya? logiskt sett borde man fira av det gamla året - och det året var väll knappast någonting att fira av eller? äh! huvudsaken är att man får träffa vänner och bekanta och äta, dricka, och ha kul tillsammans.

Inga kommentarer: