lördag 6 juni 2009

Nossebro Powermeet


Idag 6 juni är det dags: hjulafton för alla intresserade av amerikanska bilar. Runt 1 500 amerikanare väntas till marknadsområdet i Nossebro.
Evenemanget pågår i stort sett hela dagen. USA-bilarna kommer från hela Sverige och några även från utlandet. Inne på området blir det swap meet, alltså begagnatmarknad, bilutställning med bedömning i olika klasser, en speciell säljgata, barnaktiviteter, serveringar och olika parkeringar för märkesklubbar.Arrangörer är American Car Club Sweden, ACCS, tidningen Power Magazine och Nossebro Motorklubb. Konferencier blir som vanligt Kjell Gustavsson.–Vi har närmare 60 personer i arbete för att klara alla praktiska uppgifter före, under och efter evenemanget, berättar Jerry Bylund, Power Meet-ansvarig i motorklubben. Radio Treby sänder direkt över västra skaraborg under träffen. Det blir musik med diskjockeyn Håkan Ekholm, intervjuer och tävlingar, berättar Trebys Marcus Larsson.


Lite sent att promota för detta evenemang som håller på JUST NU! vi tänkte åka dit och ta en titt! - får väll ratta in Radio Treby och höra vad Ekolm har att säga (en bekanting för oss som jobbat på Saab) ..eller kanske inte!!! Sedan ska vi vidare till Alingsås och hämta Elin som sovit över hos en kompis där, blir nog en tur till Nolhagaparken som ligger i Alingsås men mer om det senare.

2 kommentarer:

bloggare på icedaniel.se sa...

Dra Powermeet i Nossebro mer folk än i Trollhättan

Anonym sa...

Jag tror det kommer fler besökare till ett powermeet än till en crusing, på Trollhättecrusingen kan man bara uppskatta antalet "besökare" fast mycket beror på vädret!

-DES-