tisdag 28 december 2010

Kom in i matchen G-P

I dagens Göteborgs-Posten har man på sidan 64 i del 3 ett reportage om Sven-Göran Erikssons klubb Leicester City, en hel sida har reportaget fått och det handlar naturligtvis om Svennis framtidsplaner för laget.
På flera ställen har ett fel smygit sig in, ja ni ser ju själva i texten på bilderna, att ikväll möter man Watford på bortaplan och då gäller det minsann - men det gör det inte alls det! för ikväll möter man Londonlaget Millwall, det kan man läsa om på sidan 65 t.ex, där har man hela Europatipset, en 30 cm lång lista med de matcher som spelas ikväll och där som match nr 8 Millwall - Leicester, på sidan 66 där har man tryckt långenlistan, även där finns matchen Millwall - Leicester med.
Watford mötte man borta för inte så längesedan, den 4 december, då fick man stryk med 3-2, nästa gång man möter Watford FC och får chans till revanch är måndagen den 25 april då hemma på The Walkers stadium.
Hur är det möjligt att göra så fel G-P? har ni ingen koll alls? eller är det bristande intresse?
Kom in i matchen G-P!!!I kvällens bortamatch mot Millwall FC har G-P tippat Millwall som vinnare, jag tror Leicester vinner, tippar 1-2.
(upptat. 22:33) matchen slutade 2-0, och det var väl skönt det, då fick de ju revancherat sig lite,
...fast å andra sidan så vet man ju inte, de kanske tippade på Watford???

Inga kommentarer: