fredag 4 januari 2013

Blogger strular

Jag har problem med att föra över bilder från mappen "mina bilder" på min dator till inlägg som jag vill skapa på Blogger.
När jag ska skapa inlägg och vill lägga upp en bild som jag sparat på min dator så kommer inte rutan fram (där jag viljer bild från min dator).

Dessa två bilder här ovanför har jag lagt upp från HTML läget, alltså inte skrivläget som jag alltid använt. Övre bilden, så här ser det ut när jag ska lägga in en bild. Undre bilden, så här var det förrut, man klickade på en ruta och letade upp bilden man ville använda fån sin dator. som ni själva ser så är alternativen att jag ska använda mina redan använda bilder, alternativt knäppa en bild med telefonen eller skärmkameran!!!! eller använda Picasa webbalbum som ungarna använder och som jag inte är insatt i och inte heller kommer att sätta mej in i.

Så här kan jag naturligtvis inte skapa några inlägg mer. Ni andra som använder Blogger, är det likadant för er?

4 kommentarer:

Unknown sa...

Tjena! Jag testade, men allt funkar som det brukar för mig. Har dock för mig att Blogger ballat ur i bland och att jag då inte kunnat ladda upp bilder, men det har ordnat sig efter en tid.

-DES- sa...

Ja jo det har ju strulat tidigare med både det ena och det andra ..men här är ingen förbättring iaf.

-DES- sa...

Jag skickade feedback till Blogger idag, så får vi se vad som händer.

-DES- sa...

Det är apsolut inte optimalt, men ifortsättningen får jag i de inlägg jag skapar lägga in bilderna i HTML-läge och sedan gå tillbaka till skrivläge för text, det funkar, men är rörigt.