måndag 21 maj 2012

Gauthiod - FC Trollhättan

Härlig match! soligt, varmt och massor med publik, Gauthiod var det bättre laget och vann rättvist med 2-1. Trollhättan var inte alls dåliga, de kom bara inte igenom ett kompakt grästorpsförsvar och en storspelande målvakt, hemmalaget dominerade första halvlek där de också gjorde 1-0 genom att utnyttja FCT målvaktens misstag att hela tiden gå ut för långt, 2-0 kom på straff i andra halvlek, efter det målet backade Gauthiod hem och spelade defensivt, i slutet av matchen pillade FCT lite turligt in en boll i nätet. På den läktaren där jag stod hörde vi inte speakern alls, tror att publiksiffran var någonstans runt 1 100, en jättebra siffra en vardagskväll i Grästorp. Nästa hemmamatch är den andra juni mot ÖIS.